Hogyan működik?

Hogyan működik a KataTeam online könyvelő iroda, ha már KATA-s vagy?

1. Regisztrálj, add meg az egyéni vállalkozásod ügyintézéséhez szükséges adatokat a KataTeam munkatársainak az online felületünkön.
2. Lépj be havonta egyszer és töltsd fel a kiállított számláid legfontosabb adatait, utalásos számlák esetén bankkivonataid, ha ÁFA-s KATA-s vagy, akkor költségszámláidat is.
3. A program segítségével a KataTeam munkatársai előre jelzik Neked összes teendődet, választási lehetőségeidet. Pl. adófizetési kötelezettségeid, ha az összeghatárod közelében jársz, vagy KATA-s teendőd van.
4. Év közben és végén könyvelőd elkészíti és beadja a NAV-nak az összes bevallásodat, a zárásod és ha kéred, az SZJA bevallásodat is.
Egyszerű, könnyen kezelhető és kényelmes módja annak, hogy a vállalkozásod könyvelési feladatait biztos kezekben tudd. Nem szükséges letölteni, csak internetre van szükséged.

Mi a folyamat?

A regisztráció kb. 20-30 percet vesz igénybe.
Ezt követően egy díjbekérő levelet küldünk neked a megrendelt szolgáltatásaid munkadíjáról. Szolgáltatásaink részletes leírását az Áraink menüpontra kattintva tekintheted meg.
Ha beérkezett az összeg számlánkra, munkatársaink értesítése után már használhatod is rendszerünket.
Ettől a naptól kezdve ezen a felületen tarthatod a kapcsolatot könyvelőddel, akár otthonról, munkahelyedről vagy éppen TV-t nézve. Nem kell sehova elmenned, a könyvelőd email-ben tájékoztat, ha teendőd van.
Év végén pedig elkészítjük KATA bevallásodat, és amennyiben szeretnéd, minden egyéb, ezzel kapcsolatos teendődet elvégezzük.
Ennél egyszerűbb még sosem volt kapcsolatot tartanod a könyvelőddel!
Bármilyen böngészőből, akár telefonon és tableten is használható.

Hogyan működik a KataTeam online könyvelő iroda, ha már egyéni vállalkozó vagy de még nem KATA-s?

Első lépésként szakembereink ellenőrzik, hogy a regisztráció során az általad megadott információk alapján eleget teszel-e a törvényi előírásoknak és lehetsz-e KATA-s. Ha igen, akkor munkatársaink – a munkadíj beérkezését követően – elintézik a KATA hatálya alá történő bejelentéseddel kapcsolatos összes tennivalót. Ekkortól már pontosan ugyanúgy működik a vállalkozásod könyvelése, mint ahogyan az első részben leírtuk.

Mi a folyamat?

Add meg munkatársainknak a regisztrációs felületen a kért információkat. Ha kérdésed van, jelezd a kerdeznek@katateam.hu e-mail címen. Regisztrációt követő teendőidet munkatársaink e-mailben fogják jelezni számodra. Minden dokumentumot kitöltve, részletes instrukciókkal bocsátunk rendelkezésedre, teljes körűen kezeljük egyéni vállalkozásodat. Kényelmesen, stresszmentesen fogod tudni intézni egész évben könyvelésedet.
A KataTeam szakemberei az online felület segítségével mindenről időben, írásban tájékoztatnak, csak követned kell az üzenetekben leírtakat. Az online felület segítségével számláidat, kivonataidat könnyedén, gyorsan juttathatod el munkatársainkhoz.

Hogyan működik a KataTeam online könyvelő iroda, ha még nincs egyéni vállalkozásod?

Olvasd el részletes tájékoztatónkat a teendőidről, majd add meg munkatársainknak a regisztrációs felületen a kért információkat. Ha kérdésed van, jelezd a kerdeznek@katateam.hu e-mail címen. Első lépésként az egyéni vállalkozás regisztrációja történik meg, elintézzük a KATA-s egyéni vállalkozásod létrehozásával kapcsolatos összes tennivalót. Minden dokumentumot kitöltve, részletes instrukciókkal bocsátunk rendelkezésedre, teljes körűen ellátjuk egyéni vállalkozásod adminisztratív teendőit. Kényelmesen, stresszmentesen fogod tudni intézni könyvelésedet. Ekkortól már pontosan ugyanúgy működik a vállalkozásod könyvelése, mint ahogyan az első részben leírtuk.

Mi a folyamat?

Első lépésként az egyéni vállalkozás regisztrációja történik meg, elintézzük a KATA-s egyéni vállalkozásod létrehozásával kapcsolatos összes tennivalót. Minden dokumentumot kitöltve, részletes instrukciókkal bocsátunk rendelkezésedre, teljes körüen ellátjuk egyéni vállalkozásod adminisztratív teendőit. Neked nem lesz más dolgod, mint követni az instrukciókat és határidőben teljesíteni.
A KataTeam szakemberei az online felület segítségével mindenről időben, írásban tájékoztatnak, csak követned kell az üzenetekben leírtakat. Az online felület segítségével számláidat, kivonataidat könnyedén, gyorsan juttathatod el munkatársainkhoz.